MARXA SANTA VICTÒRIA I SANTA VICTORIETA 2017

Des del Centre Excursionista us proposem dues caminades pels camins  de l’incomparable entorn  del nostre municipi.

Una de les caminades “MARXA SANTA VICTÒRIA” és d’un recorregut de 15km, recomanada per a persones que els hi agradi caminar i  gaudir de la Natura.

I l’altre Caminada es “SANTA VICTORIETA” amb un recorregut de uns 5 km, recomanat per a famílies, amb ganes de conèixer els entorns i histories  que envolten les muntanyes de Dosrius, a càrrec de l’escola de Natura del corredor.

A les 8:30 és farà la sortida de la Marxa Santa Victòria des de la plaça de l’Ajuntament de Dosrius.

I a les 9:00 és començarà la caminada de la Santa Victorieta des de la mateixa plaça de l’Ajuntament.

En aquestes dues caminades hi haurà amb un avituallament a meitat del recorregut, i acabar un fantàstic  esmorzar (entrapà de botifarra), i un obsequi de la  samarreta de la marxa de regal i un val d’un tastet de bolets que tindrà lloc al mig dia a la plaça del comú al poble de Dosrius.

Per fer la inscripció, cliqueu el següent enllaç:

INSCRIPCIONS  MARXA SANTA VICTORIA I VICTORIETA 2017 

Animeu-vos, us hi esperem!!!

 

 

REGLAMENT MARXA SANTA VICTÒRIA 2017

 1. La sortida serà  a les 8:30 del matí des de la plaça de l’Ajuntament.
 2. La inscripció es podrà fer el mateix dia de la Caminada o bé de forma anticipada. El preu és de 9 € anticipada i de 12 € el mateix dia. És necessari donar el núm. de DNI per a temes burocràtics.
 3. Les inscripcions anticipades es podran fer a partir del 25 de novembre a https://cronocheck.com/marxa-santa-victoria-2017  No es retornaran els diners de les inscripcions anticipades.
 4. La data límit per a les inscripcions anticipades serà el dia 17 de novembre.
 5. El recorregut de la caminada és de 15 km i té un desnivell d’uns 500 metres de pujada.
 6. El dia de la caminada es donarà el full de ruta que caldrà conservar per segellar a cada control. A l’arribada caldrà presentar-lo degudament segellat per a poder obtenir l’obsequi.
 7. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes i marques de guix a terra. Disposarà d’un avituallament  durant el recorregut amb menjar i beguda i un al punt d’arribada  final de la marxa. És recomanable que cadascú porti un got propi per poder fer ús de la beguda als avituallaments.
 8. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que es puguin ocasionar durant la caminada per part dels inscrits, a tercers i en contra d’ells.
 9. En cas d’abandonament de la caminada, caldrà comunicar-ho a un punt de control. El control d’arribada a les 12:00 h.
 10. Tot i que l’organització intenta condicionar els camins per tal que siguin transitables, aquests no estan exempts dels habituals perills en un camí de muntanya. Cada participant es fa responsable dels riscs que assumeix pels llocs on transita.
 11. Cal ser respectuós amb el medi ambient, els controls i els altres participants, així com amb el conjunt de propietats per on es circuli.
 12. Els camins són espais oberts a la circulació d’altres vehicles o persones. Caldrà respectar les normes de circulació i ser respectuosos amb la resta d’usuaris.
 13. El fet de participar comporta la cessió dels drets de les imatges preses durant la caminada a l’entitat organitzadora.
 14. El fet de participar comporta el coneixement i acceptació del reglament i la renúncia a tots els drets contra l’organització, derivats dels danys que es puguin ocasionar durant la caminada.
 15. L’organització es reserva el dret d’excloure qualsevol participant pel fet de no complir el reglament.

REGLAMENT CAMINADA SANTA VICTÒRIETA 2017

 1. La sortida serà  a les 9:00 del matí des de la plaça de l’Ajuntament.
 2. La inscripció es podrà fer el mateix dia de la Caminada o bé de forma anticipada. El preu és de 9 € i per a menors de 12 anys inclòs, 5€. És necessari donar el núm. de DNI per a temes burocràtics.
 3. Tots els participants menors hauran de ser acompanyats per un adult que es faci càrrec.
 4. Les inscripcions anticipades es podran fer a partir del 25 D’OCTUBRE a https://cronocheck.com/marxa-santa-victoria-2017   No es retornaran els diners de les inscripcions anticipades.
 5. La data límit per a les inscripcions anticipades serà el dia 17 de Novembre.
 6. El recorregut de la caminada és de 5km.
 7. El dia de la caminada es donarà el full de ruta que caldrà conservar per segellar a cada control. A l’arribada caldrà presentar-lo degudament segellat per a poder obtenir l’obsequi.
 8. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes i marques de guix a terra. Disposarà d’un avituallament  durant el recorregut amb menjar i beguda i un al punt d’arribada  final de la marxa. És recomanable que cadascú porti un got propi per poder fer ús de la beguda als avituallaments.
 9. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que es puguin ocasionar durant la caminada per part dels inscrits, a tercers i en contra d’ells.
 10. Tots els participants menors de la caminada de la Santa Victorieta, han de venir acompanyats d’un adult que es faci responsable.
 11. En cas d’abandonament de la caminada, caldrà comunicar-ho a un punt de control. El control d’arribada a les 12:00 h.
 12. Tot i que l’organització intenta condicionar els camins per tal que siguin transitables, aquests no estan exempts dels habituals perills en un camí de muntanya. Cada participant es fa responsable dels riscs que assumeix pels llocs on transita.
 13. Cal ser respectuós amb el medi ambient, els controls i els altres participants, així com amb el conjunt de propietats per on es circuli.
 14. Els camins són espais oberts a la circulació d’altres vehicles o persones. Caldrà respectar les normes de circulació i ser respectuosos amb la resta d’usuaris.
 15. El fet de participar comporta la cessió dels drets de les imatges preses durant la caminada a l’entitat organitzadora.
 16. El fet de participar comporta el coneixement i acceptació del reglament i la renúncia a tots els drets contra l’organització, derivats dels danys que es puguin ocasionar durant la caminada.
 17. L’organització es reserva el dret d’excloure qualsevol participant pel fet de no complir el reglament.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada