REUNIÓ INFORMATIVA i INSCRIPCIONS ESPLAI 4P. del Centre Excursionista Dosrius

Ja hi tornem a ser-hi!!! i aquest any ampliem família!!!

Us donem la benvinguda al curs 2018/2019 de l’esplai 4Pedres. 

L’esplai 4Peres és la secció juvenil del Centre Excursionista de Dosrius, i es duu a terme al respectiu local (c/Sant Antoni, 2), a Dosrius. Actualment portem un grup de nens i nenes, els Pedretes, nascuts entre el 2003 i el 2006, però aquest any tenim la intenció de crear-ne un altre enfocat a unes edats més primerenques, per als nascuts/des entre el 2007 i el 2009.

 

El primer grup esmentat el duen l’Aina, l’Albert, en Martí i l’Enric, mentre que l’Oriol, l’Ariadna, la Judith i en Jan s’encarreguen del grup novell.

 

Evidentment, com tota organització, l’Esplai 4Pedres té un ideari; aquest es fonamenta en la sensibilització amb el medi ambient, en el foment al coneixement de l’entorn, en l’educació en valors (tolerància i respecte a tot el que ens envolta), en desconnectar, en entretenir i en participar en festes del poble (p. e. les Festes Majors o la Fira Medieval de Canyamars).

 

De moment s’ha establert l’horari del primer trimestre del curs, que va des d’octubre fins a desembre.

A Continuació podreu trobar la butlleta per fer la inscripció. Per formalitzar la inscripció és necessari ens feu arribar la butlleta d’inscripció amb les dades corresponents, una  fotocòpia del DNI i de la tarjeta sanitària,  ser soci de la FEEC (en relació a l’assegurança), una foto de carnet i el pagament de la cuota del curs que és de 80€. (al compte bancari  LA CAIXA ES35 2100 1684 6501 0039 1467).

Finalment, recordar que per gaudir d’aquest servei, és necessari ser soci del CLUB CENTRE EXCURSIONISTA DE DOSRIUS. ho podeu fer fàcilment des de la la web: www.cedosrius.cat.

 

FITXA D’INSCRIPCIÓ ESPLAI 4 PEDRES

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada