INSCRIPCIÓ + REUNIÓ INFORMATIVA CASAL ESTIU 2018

Està a punt d’arribar l’estiu, acompanyat del Casal d’Estiu del CED 2018. Com en anys anteriors, es farà al local del CED, ens servirà de punt de trobada, espai per guardar material, objectes personals, de menjador, i per passar algunes estones. Aquest any ampliem la franja d’edat, poden participar nens i nenes de 2n de primària fins a 3r ESO. L’horari del casal serà de 9 a 17h, fem un únic horari de tot el dia seguit perquè ho requereixen la majoria d’activitats que farem, ja que farem moltes sortides i excursions de tot el dia. Si algú necessita servei d’acollida al matí que es posi en contacte i buscarem una solució per cada cas.

Sent coherents amb l’esperit del centre excursionista i amb la creença de que l’estiu es per viure’l i aprofitar l’entorn, la majoria d’activitats seran sortides a conèixer algun esport de muntanya o aventura, relacionades amb l’aigua, caminades o pedalades per conèixer els entorns de Dosrius i per gaudir de la natura. Tenint en compte que la franja d’edat és molt àmplia, quan sigui necessari oferirem dues activitats diferents perquè puguin triar la que més els convingui, i així fer dos grups. Creiem en que l’estiu són vacances i, per tant, els infants es mereixen viure’l com a tal. Així que el casal serà un espai per trobar-se amb altres nens, viure experiències noves, divertir-se, créixer i aprendre amb els altres, serà un estiu inoblidables.

Els monitors vetllarem per la seguretat i benestar dels nens i nenes, proposant activitats, acompanyant en tot moment i fomentant el respecte i l’autonomia de cada persona. Aquest estiu comptarem amb tres monitors titulats (2 fixes i un esporàdic) i uns quants premonitors amb moltes ganes d’ajudar i agafar experiència.Aquest grup de premonitors són els joves de l’esplai 4 Pedres del CED que s’estan formant per fer de monitors a l’esplai el curs vinent.

Després de l’èxit dels dos estius anteriors, seguim oferint el servei de menjador amb carmanyola. Cada nen porta el seu dinar pel matí (entrepà o Carmanyola segons convingui, ja que hi haurà dies que serem fora i no es podrà guardar a la nevera), si dinem al Centre, guardem el menjar a la nevera, i en el moment de dinar ho podran escalfar al microones (han de dur carmanyoles adients). tindrem taules i cadires a l’ombra per gaudir del dinar, una estona tranquil·la i fresca.

L’última setmana de juliol anem de campaments a l’Alberg Maristes de Planoles. Anirem amb tren des de Granollers fins a Planoles, i de l’estació al terreny d’acampada anirem caminant perquè està molt a prop. Aprofitem que són 5 dies per allunyar-nos una mica, i poder gaudir de la muntanya d’una manera diferent, un clima més fresquet, amb riu per banyar-se, dormint en tendes, cuinant entre tots.  Allà aprofitarem per fer excursions, gimcanes, activitats de nit, i sobretot conviure!

Per tal de formalitzar la inscripció i així guardar la plaça, s’ha d’omplir la fitxa d’inscripció online que trobareu a la pàgina web http://www.cedosrius.cat/reunio-informativa-casal-estiu-2018/ i enviar-la al correu electrònic casalestiu@cedosrius.cat . Quan rebem la fitxa complerta us enviarem les instruccions per fer el pagament, un cop fet el pagament, la plaça estarà reservada. Ens posarem en contacte amb vosaltres via mail per qualsevol novetat.

El preu del casal inclou totes les activitats que es duran a terme i els transports.

Els socis del Centre Excursionista de Dosrius tenen un descompte en el preu del casal, si algú està interessat en fer-se soci, ha d’omplir un formulari a la pàgina web http://www.cedosrius.cat/ i enviar-lo a secretaria@cedosrius.cat .

 

Animeu-vos a viure l’estiu!!! També podeu animar a venir amics vostres!

DOCUMENTS IMPORTANTS

FULL INSCRIPCIÓ CASAL ESTIU CED 2018

TRÍPTIC CASAL ESTIU 2018 Aquí l’estiu es viu!

CARTELL CASAL ESTIU 2018 Aquí l’estiu es viu!

 

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada