MARXA SANTA VICTÒRIA 2018

Benvinguts un any més a la MARXA SANTA VICTÒRIA 2019!!! 

Des del Centre Excursionista us proposem unes fantàstiques caminades pels camins de l’incomparable entorn del nostre municipi.

Una de les caminades “MARXA SANTA VICTÒRIA” és d’un recorregut de 15km, recomanada per a persones que els hi agradi caminar i gaudir de la Natura. Aquest an amb un nou recorregut ideal per gaudir-ho fent RUNNING!!!!

I l’altre Caminada es “SANTA VICTORIETA” amb un recorregut de uns 5 km, recomanat per a famílies, amb ganes de conèixer els entorns i histories que envolten les muntanyes de Dosrius, a càrrec de l’escola de Natura del corredor.

A les 8:45 és farà la sortida del RUNNING Santa Victòria des de la plaça de l’Ajuntament de Dosrius.
Posteriorment a les 9:00 donarem la sortida de la MARXA SANTA VICTÒRIA.

A les 10:00 és començarà la caminada de la Santa Victorieta des de la mateixa plaça de l’Ajuntament.

En aquestes dues caminades hi haurà amb un avituallament a meitat del recorregut, i acabar un fantàstic esmorzar (entrapà de botifarra), i un obsequi de la samarreta de la marxa de regal.

INSCRIU-TE

REGLAMENT MARXA SANTA VICTÒRIA 2018

 1. La sortida del RUNNING SANTA VICTÒRIA serà a les 8:45 del matí, 
  la sortida de la MARXA SANTA VICTÒRIA serà a les 9:00 del matí,  i la sortida de la caminada de la SANTA VICTÒRIETA serà a les 10:00 deñ matí des de la plaça de l’Ajuntament.
 2. La inscripció es podrà fer el mateix dia de la Caminada o bé de forma anticipada. El preu és de 12€ el mateix dia, 9€ anticipades i  per a menors de 12 anys inclòs, 5€. És necessari donar el núm. de DNI per a temes burocràtics.
 3. Tots els participants menors hauran de ser acompanyats per un adult que es faci càrrec.
 4. Les inscripcions anticipades es podran fer a partir del 5 de Novembre a https://www.avaibooksports.com/inscripcion/index.php?id=7974 
 5.   No es retornaran els diners de les inscripcions anticipades, sino és per una causa justificada o per la cancelació de la marxa. 
 6. La data límit per a les inscripcions anticipades serà el dia 17 de Novembre.
 7. El recorregut de la MARXA SANTA VICTÒRIA és de 15km i de la MARXA SANTA VICTORIETA és de 5km.
 8. El dia de la caminada es donarà el full de ruta que caldrà conservar per segellar a cada control. A l’arribada caldrà presentar-lo degudament segellat per a poder obtenir l’obsequi.
 9. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes i marques de guix a terra. Disposarà d’un avituallament  durant el recorregut amb menjar i beguda i un al punt d’arribada  final de la marxa. És recomanable que cadascú porti un got propi per poder fer ús de la beguda als avituallaments.
 10. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que es puguin ocasionar durant la caminada per part dels inscrits, a tercers i en contra d’ells.
 11. Tots els participants menors de la caminada de la Santa Victorieta, han de venir acompanyats d’un adult que es faci responsable.
 12. En cas d’abandonament de la caminada, caldrà comunicar-ho a un punt de control. El control d’arribada a les 12:00 h.
 13. Tot i que l’organització intenta condicionar els camins per tal que siguin transitables, aquests no estan exempts dels habituals perills en un camí de muntanya. Cada participant es fa responsable dels riscs que assumeix pels llocs on transita.
 14. Cal ser respectuós amb el medi ambient, els controls i els altres participants, així com amb el conjunt de propietats per on es circuli.
 15. Els camins són espais oberts a la circulació d’altres vehicles o persones. Caldrà respectar les normes de circulació i ser respectuosos amb la resta d’usuaris.
 16. El fet de participar comporta la cessió dels drets de les imatges preses durant la caminada a l’entitat organitzadora.
 17. El fet de participar comporta el coneixement i acceptació del reglament i la renúncia a tots els drets contra l’organització, derivats dels danys que es puguin ocasionar durant la caminada.
 18. L’organització es reserva el dret d’excloure qualsevol participant pel fet de no complir el reglament.
One Comment

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada