Marxa de Santa Victòria 2016.

Marxa de Santa Victòria 2016.

Des del Centre Excursionista us proposem una caminada en un únic  recorregut de 15 km pels camins de l’incomparable entorn  del nostre municipi.

Sortida de Dosrius a les  8’30  del matí del diumenge 20 de novembre, a la plaça de l’Ajuntament de Dosrius.

Us proposem una marxa que passa pels tres nuclis del municipi,  amb un avituallament a mitja marxa, i en arribar esmorzar (entrapà de botifarra)  i la  samarreta de la marxa de regal.

Per fer la inscripció, cliqueu el següent enllaç:

Inscripcions Santa Victòria 2016 <– clicka! nou_parpa

Animeu-vos, us hi esperem!!!

Llegiu-vos el reglament de la Marxa, a continuació del cartell:

Sta Victòria 2016
Sta Victòria 2016

 

REGLAMENT

 1. La sortida serà  a les 8:30 del matí des de la plaça de l’Ajuntament.
 2. La inscripció es podrà fer el mateix dia de la Caminada o bé de forma anticipada. El preu és de 8 € anticipada i de 12 € el mateix dia. És necessari donar el núm. de DNI per a temes burocràtics.
 3. Les inscripcions anticipades es podran fer a partir del 2 de novembre a http://www.besttrail.cat/inscripcions3ers/marxastavictoria-45-detalls             No es retornaran els diners de les inscripcions anticipades.
 4. La data límit per a les inscripcions anticipades serà el dia 18 de novembre.
 5. El recorregut de la caminada és de 15 km i té un desnivell d’uns 500 metres de pujada.
 6. El dia de la caminada es donarà el full de ruta que caldrà conservar per segellar a cada control. A l’arribada caldrà presentar-lo degudament segellat per a poder obtenir l’obsequi.
 7. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes i marques de guix a terra. Disposarà d’un avituallament  durant el recorregut amb menjar i beguda i un al punt d’arribada  final de la marxa. És recomanable que cadascú porti un got propi per poder fer ús de la beguda als avituallaments.
 1. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que es puguin ocasionar durant la caminada per part dels inscrits, a tercers i en contra d’ells.
 2. En cas d’abandonament de la caminada, caldrà comunicar-ho a un punt de control. El control d’arribada a les 14:00 h. de la tarda.
 3. Tot i que l’organització intenta condicionar els camins per tal que siguin transitables, aquests no estan exempts dels habituals perills en un camí de muntanya. Cada participant es fa responsable dels riscs que assumeix pels llocs on transita.
 4. Cal ser respectuós amb el medi ambient, els controls i els altres participants, així com amb el conjunt de propietats per on es circuli.
 1. Els camins són espais oberts a la circulació d’altres vehicles o persones. Caldrà respectar les normes de circulació i ser respectuosos amb la resta d’usuaris.
 1. El fet de participar comporta la cessió dels drets de les imatges preses durant la caminada a l’entitat organitzadora.
 1. El fet de participar comporta el coneixement i acceptació del reglament i la renúncia a tots els drets contra l’organització, derivats dels danys que es puguin ocasionar durant la caminada.
 1. L’organització es reserva el dret d’excloure qualsevol participant pel fet de no complir el reglament.

Marxa de Santa Victòria 2016

santa-victria-inscripcio

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada