Inici de curs esplai 4Pedres

Benvolgudes famílies,


S’ha decidit crear una entitat nova independent del centre excursionista que sigui únicament per l’esplai.


La idea és iniciar de nou una entitat en la que a la junta hi hagi part dels monitors (els que son majors d’edat) i adults que es prestin a donar-hi suport. En mig termini l’entitat se la quedarien de forma integra els monitors per gestionar-la sols. r ara com ara cal l’ajut d’adults que hi vulgui col·laborar.

Ja hi ha tres persones disposades a estar-ho que son la Teresa Pagès, la Pilar Trasmonte i la Judith Coll, però tots aquelles pares que vulgueu implicar-vos-hi seran benvinguts.


Ara com ara s’ha de iniciar tot el tràmit administratiu per constituir l’entitat. Quan tinguem una proposta d’estatuts es farà una Assemblea constituent per poder formalitzar-los i enviar-los a la Generalitat.


Aquells que vulguin col·laborar, poden dir-ho a qualsevol de les tres persones anomenades i els convocarem a una reunió.


Donat que hem de formar i organitzar la nova entitat i aconseguir els títols de monitors necessaris calculem que l’esplai, si comença, no podrà fer-ho fins al segon trimestre d’aquest curs. Així i tot, per no perdre el ritme i el contacte amb els grups de l’esplai intentarem realitzar algunes activitats en dies senyalats, com són per exemple les festes.


A causa d’algunes baixes de monitors, ara mateix l’equip està format per quatre joves entre 16 i 18 anys. Tot i això, comptem amb altres monitors que ens poden ajudar en algunes puntuals.


Durant aquest curs, el nostre objectiu és començar de zero i saber si els interessos dels monitors coincideixen amb els dels nens. Per això tenim previst començar el 16 novembre amb la celebració d’una Zombie Night (necessitaríem la confirmació de l’assistència a la Zombie Night abans del dissabte 9 de desembre). L’objectiu de l’activitat, a part de ser per celebrar la festa de la castanyada/halloween, serà saber quina és la motivació i interès dels infants. La finalitat d’aquest any, es tracta en implicar més als nens, per tal que es preparin entre ells algunes activitats i així tenir més motivació. Així i tot, els monitors seguirem organitzant activitats com en els anys anteriors.


El cost del curs d’esplai, constarà del preu de la inscripció de soci i el preu
determinat per activitat.


Atentament equip de monitors de l’esplai 4 Pedres.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada